Botox & fillers

Cosmetisch artsen

Evolution Skin & Laser Clinic werkt samen met cosmetisch arts Drs. Erhan Ceylan. Deze arts is zeer ervaren en gecertificeerd voor het gebruik van injectables zoals botox & fillers.

Drs. E. Ceylan
 Cosmetische behandelingen:
1. Fillers
Met fillers worden lijnen en plooien opgevuld of wordt er extra volume gegeven aan een bepaald deel van het gezicht. 

Veiligheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken injectables van hoge kwaliteit zoals: Bocouture®, Belotero®, en Radiesse®. 

Indicaties:
mondhoeklift, lipcontour, lipvolume, neuslippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, kaaklijn, wangen, jukbeenderen en handen.
Effect: 6 tot 12 maanden
2.  Botox

Botox (botuline toxine) is een stof die gemaakt wordt door een bacterie. Deze stof blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar de spieren waardoor de spieren tijdelijk geen of minder activiteit vertonen.
Indicaties:
wenkbrauwlift, gummy smile, putjes in de kin, fronsrimpel, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, tandenknarsen, verdikte kaakspier, hoofdpijn en overmatig zweten oksels.

Effect: 3 tot 6 maanden en wordt in loop van tijd langer.

Om een exacte prijsopgave voor de behandelingen te geven wordt u eerst gezien door de arts. Die luistert naar u wensen en geeft advies over de hoeveelheid en prijzen.     


Botox & Fillers prijzenPrijzen Botox & Fillers