Cosmeceutical packs

Verhelderende behandeling van Mesoestetic® bestaande uit een kuur van 5 behandelingen. Een ontspannende behandeling voor de hals en het gelaat met exclusieve ingrediënten, heel verhelderende en antioxidante werking. Versterkt de celwand en verzacht expressielijntjes. Deze behandeling gaat gepaard met een bijbehorende energetiserende massagetechniek.

Werkzame stoffen:

Osiliftis afkomstig van haver en bevat onmiddellijke opspannende eigenschappen. Oefent een cumulatief effect uit voor de behandeling van fijne rimpels en expressielijnen. Vitamine E is een krachtige antioxidant. Beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling. Verbetert de microcirculatie in de weefsels. Anti-agingbehandeling, bestaande uit een kuur van 5 beurten met een maximum concentratie aanvitamine C.

Door haar ontstekingsremmende eigenschappen vermindert Energy C post solaire erythema (UVA en UVB fotoprotectie). Energy C verhoogt de collageensynthese, voorkomt vroegtijdige fotoveroudering en zorgt zo voor minder expressielijntjes en fijne rimpels.

Voor wie?

Tot de leeftijd van 30 jaar.
Voor de vale, doffe, gepigmenteerde huid, de rokershuid of na een langdurige ziekte.

Effect?

Heeft een antioxidant, hydraterend en energiserend effect. Unificeert uw huidskleur en zorgt voor een lumineus, verhelderend effect.

Dit pack bevat:

 • Energy C Serum: Hoog geconcentreerd serum met een revitaliserend effect. Verstevigt het celmembraan en zorgt zo voor minder expressielijntjes en fijne rimpels. Wordt aangebracht met een specifieke 15 minuten durende energie gevende massagetechniek.
 • Energy C Crystal Fiber Mask: Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk. Voor gelaat en hals. 100% natuurlijk met een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk lifting effect.
 • Energy C Intensive Cream: dag- en nachtcrème inbegrepen in het pack voor thuisgebruik

Ondersteunende thuisproducten: zie producten Energy C lijn

Collagen 360° van Mesoestetic® is een 5 behandelingen kuur, verrijkt met marinecollageen. Deze lijn is ontwikkeld om het continue collageenverlies tegen te gaan en uw huidelasticiteit en de huidversteviging te verbeteren. Deze behandeling gaat gepaard met een aangepaste verstevigende massagetechniek.

Werkzame stoffen:

Retinol verbetert de celvernieuwing en egaliseert de huid.

Ascorbinezuur verhoogt het aantal elastische vezels en actieve fibroblasten en verbetert de kwaliteit van de extracellulaire matrix.

Gebruik:

De crème s'morgens en s'avonds aanbrengen op hals, gelaat en decolleté met lichte cirkelvormige masserende bewegingen tot het product volledig is geabsorbeerd.

Voor wie?

Voor de verslapte huid, van 30 tot 40 jaar.

Effect?

Heeft een verstevigend, verstrakkend en boostend effect op uw gelaat.

Dit pack bevat:

 • Collagen 360° Serum: een hooggeconcentreerd serum met een diep revitaliserend en antioxidant effect. Versterkt de celwand en verzacht de expressielijntjes. Wordt aangebracht met een specifieke 20 minuten durende verstevigende massagetechniek.
 • Collagen 306° Crystal Fiber Mask: Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk, voor gelaat en hals. Heeft een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk lifting effect
 • Collagen 360° Intensive Cream: Verstevigende crème met verrijkt zee collageen die het collageenverlies van de huid tegengaat en de driedimensionale structuur van de dermale matrix beschermt.

Ondersteunende thuisproducten: zie producten Collagen 306° lijn

Celregenererende anti-agingbehandeling van Mesoestetic® bestaande uit een kuur van 5 behandelingen op basis van plantaardige stamcellen. Stimuleert de celregeneratie en verstevigt het bindweefsel. Verbetert de huidkwaliteit en -textuur. Het stamcelextract dat de Stem Cell bevat, toont aan dat het effectief reageert op onze eigen derma-epidermale huidcellen en hierdoor beschermt en reactiveert.

Voor wie?

Voor de verslapte en gevoelige/couperose huid, van 40 tot 55 jaar.

Effect?

Heeft een regeneratief, herstellend en sterk anti-aging en anti-rimpel effect op uw huid.

Dit pack bevat:

 • Stem Cell Serum: hoog geconcentreerd serum met een intensief regenererend effect. Verlengt het cellulair leven van uw huid en herstelt de diepe rimpels. Aangebracht met een specifieke 20 minuten durende revitaliserende massagetechniek.
 • Stem Cell Crystal Fiber Mask: crystal fiber mask vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk, voor gelaat en hals. Heeft een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk regenererend effect.
 • Stem Cell Intensive Cream

Ondersteunende thuisproducten: zie producten Stem Cell lijn

Globale anti-aging behandeling van Mesoestetic® bestaande uit een kuur van 5 behandelingen. Speciaal ontwikkeld voor het reactiveren van de vitale huidfuncties en het versterken van de beschermende huidbarrière.

Werkzame stof:

Radiance DNA bevat in zijn formule het krachtige [meso] herstelcomplex® dat verantwoordelijk is voor het stimuleren van fibroblasten, collageen en hyaluronzuurproductie. Het [meso] herstelcomplex® verbetert de huidverdediging tegen oxidatieve stress.

Voor wie?

Voor de rijpere huid, vanaf 55 jaar.

Effect?

Herstellend en hermodellerend effect voor de diepere rimpels. De huid hervindt haar elasticiteit en stevigheid, wordt helder en lumineus en de rimpels verminderen gradueel.

Dit pack bevat:

 • Radiance DNA Serum (10% [meso] herstelcomplex®): ultrageconcentreerd serum met een herstellende en reconstructieve werking. Wordt aangebracht met een specifieke 40 minuten durende celvernieuwende Japanse massagetechniek ‘Kobido’. Speciaal ontworpen om het celmetabolisme te stimuleren en te reactiveren om zodoende de ouderdomstekenen zichtbaar te verminderen.
 • Radiance DNA Crystal Fiber Mask: vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk, voor gelaat en hals. Heeft een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Hermodelleert onmiddellijk, hertekent het ovaal van het gelaat en vermindert zichtbaar de diepere rimpels.
 • Radiance DNA Intensive Cream: dagcrème.

Ondersteunende thuisproducten: zie producten Radiance lijn

Zeg fijne rimpels vaarwel met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic® bestaande uit een kuur van 5 behandelingen verdeeld over 5 weken. Laat uw huid er opnieuw jong en stralend uitzien!

De Mesoéclat methode werd speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme te activeren, het organisme te bevorderen en te strijden tegen de verschillende huidverouderingsfactoren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die aan de huid opnieuw zijn vitaliteit en elasticiteit teruggeeft. Mesoéclat® is wereldwijd al jaren een gevestigde waarde. Sterren als Madonna en Jennifer Aniston zijn fervente aanhangers van de behandeling.

Het Mesoéclat® pak bevat:

 • Mesoéclat Lotion: exfoliërende oplossing die de huid voorbereidt op de behandeling.
 • Mesoéclat Ampul: bevat actieve ingrediënten met regenererende, hydraterende en antioxiderende eigenschappen.
 • Mesoéclat post-behandelingscrème: heeft een hydraterende, verblekende en antioxiderende werking.