Huid- en Laserbehandelingen bij Evolution Clinic

Evolution Clinic is de specialist op het gebied van laser ontharen en huidbehandelingen. De kliniek bevind zich in het centrum van Almere. Wij werken met de Soprano Ice laser, de nieuwste lasertechniek op het gebied van definitief ontharen. Deze laser is zeer effectief voor ongewenst haargroei en door het unieke koelsysteem is de behandeling ook 100% pijnloos. Daarnaast bieden we verschillende huidbehandelingen ter verbetering van de huid. De behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen en worden op maat afgestemd op de huidaandoening en uw wensen.

U wordt bij Evolution Clinic uitsluitend behandeld door huidtherapeuten aangesloten bij KP en NVH. Wij hechten grote waarde aan professionaliteit, effectiviteit en klantvriendelijkheid. Wij zijn aangesloten met alle zorgverzekeringen.

Nu tijdelijke GRATIS Huidanalyse en persoonlijk advies t.w.v €30

Bij Evolution Skin & Laser Clinic starten wij altijd met een grondige analyse van de huid. Hiervoor maken wij gebruik van de huidscan Observ 520. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar.
Met de Observ 520 is het mogelijk om de huid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen.

Voor meer informatie  meer informatie

Unsplashed background img 2