Lira peelingen

Lactic Clear Definer
Een peeling die melkzuur bevat. Melkzuur heeft een oplichtende eigenschap en is ideaal om pigment problemen te behandelen of de huid op te frissen. De ondersteunende zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentatie.

Sal Pulp Definer
Salicylzuur is een Beta Hydroxy Acid die keratolytisch werkt op het huidoppervlak. Tevens draagt het bij aan een betere opname van ingredenten. De toegevoegde Pulp extracten zorgen voor extra antioxidanten werking. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en voornamelijk voor een vette, ontstoken acne huid door de talgoplossende werking van Salicylzuur.

Lira Pumpkin

Pumpkin Plus Definer
De pompoen enzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode cellen op de epidermale huidlaag. Tevens werkt het als een van de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen aanpakt. De Alpha Hydroxy zuren en Beta Hydroxy zuren stimuleren de celdeling waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. De combinatie van deze ingredenten hebben ook een zeer positief effect op anti-aging, acne en pigmentatie.

Lira Mineral Jessner

Mineral Jessner
Deze peeling is uitermate geschikt voor alle vormen van acne door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen. Daarnaast heeft deze peeling effect op pigmentatie problemen of is het inzetbaar als een vernieuwende verfrissende behandeling voor elk huidtype.

Lira TCA

Mineral TCA
TriCloorAzijnzuur veroorzaakt denaturatie van de proteïnen. Dit leidt tot frosting. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en kan indicaties zoals rimpels, grove poren, acne littekens en pigmentatie verbeteren door het huidoppervlak te egaliseren.