"Nooit meer scheren, waxen of epileren!"

Nooit meer scheren, waxen of epileren!

Pijnloze ontharing

Soprano Ice Laser biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering. Met deze techniek zijn alle huidtypes en een breed scala aan haartypes te behandelen. U kunt het hele jaar door behandeld worden, dus ook in de zomer. De behandeling is pijnloos, snel, comfortabel en biedt u een prachtige, zijdezachte gladde huid.

Pijnloos

Bij de meeste laser geeft je in één keer een impuls met veel energie op één plek, waardoor je pijn ervaart. Bij de Soprano werk je met de In-motionᵀᴹ techniek. Hierbij beweeg je herhaaldelijk met de laserkop over het te behandelen gebied, waardoor de energie geleidelijk op in de huid wordt aangebracht. Dit is de reden waarom je geen pijn ervaart bij de Soprano Ice laser.

Cooling

Door de unieke coolsysteem in de Soprano Ice Laser wordt het risico van oppervlakkige brandwonden tijdens de behandelingen geminimaliseerd. Door deze coolsysteem hoeft na de behandeling niet extra gekoeld te worden met een coolpack. Door deze cooltechniek ervaart de cliënt ook minder pijn. Na een behandeling is geen hersteltijd nodig, u kunt uw dagelijkse activiteiten gewoon uitvoeren.