Vergoedingen zorgverzekeraar

 

Vergoedingen huidtherapie en laserbehandelingen

Veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandeling. Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u aanvullend verzekerd te zijn. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.
De zorgverzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering deels of volledig de acnebehandelingen, camouflagetherapie en ontharingsbehandelingen, zoals laserontharing en elektrische epilatie, in het gezicht. De huidtherapeuten bij Evolution Skin & Laser Clinic zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Vergoedingen zorgverzekeraars 2024

Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen of u recht hebt op vergoeding en zo ja, welke kosten er in uw polis gedekt zijn. Voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar kunt u gebruik maken van de lijst hieronder.

Geen verwijzing nodig

Sinds 2011 zijn huidtherapeuten direct toegankelijk, wat inhoudt dat er geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt. Bij de intake zal de huidtherapeut een algemene anamnese afnemen en een uitgebreide screeningsonderzoek betreffende huidaandoeningen. Indien nodig, zal de patiënt verwezen worden naar de huisarts.

Staat u gewenste behandeling er niet tussen?
Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
+31 (0)36-5252978